Офіційна інформація ДСНС щодо трагедії в Броварах

Фото дитячого садочка у Броварах зараз: соцмережі

18 січня о 08:20 у м. Бровари Київської області внаслідок падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з послідуючим загоранням, скління у чотирнадцятиповерховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів. О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі  500 м кв, а о 09:28 – ліквідовано.

На борту перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члена екіпажу ДСНС.

Внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини.

Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 од. техніки. На місці події працюють психологи ДСНС.

Як розповів журналістам на місці трагедії заступник голови ОП Кирило Тимошенко, кількість загиблих внаслідок падіння гелікоптера вже зросла до 18 осіб. Тимошенко офіційно підтвердив загибель у катастрофі міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, його заступника Євгена Єніна та держсекретаря Юрія Лубковича. За його словами, керівництво МВД прямувало «в одну з гарячих точок». Наразі зниклих без вісті внаслідок катастрофи немає.