Внаслідок ракетного удару по Харкову постраждав чоловік, що вийшов з метро

Внаслідок ракетного удару, який російські окупанти нанесли сьогодні, 28 грудня, близько 9-ої ранку по Слобідському району Харкова, постраждав мирний мешканець. Також внаслідок обстрілу пошкоджено торгівельні павільйоні та приватні автомобілі харків’ян.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

“Отримав поранення 48-річний чоловік, який за декілька хвилин до обстрілу тільки вийшов з метро.”, – розповіли в прокуратурі.

За попередніми висновками слідчих, рашисти нанесли удар ракетами типу С-300.

За інформацією Харківського міського голови Ігоря Терехова, постраждалий наразі перебуває у лікарні. Стан пораненого медики оцінюють, як середньої важкості.

Приблизно о 00:30 28 грудня ворог також завдав ракетний удар по Куп‘янську. Внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки. На думку правоохоронців, цей обстріл росіяни також здійснили ракетами С-300.

Слідчо-оперативні групи задокументували наслідки чергової збройної агресії рф та зібрали речові докази. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 28 грудня близько 9-ої години ранку у Харкові було чутно два потужні вибухи. Це російські окупанти нанесли ракетні удари по місту.