В Печенізькій громаді підірвався трактор (фото, оновлено)

Фото: Нацполіція Харківської області

21 грудня в Печенізькій громаді Харківської області внаслідок вибуху російського боєприпасу постраждав тракторист.

Про це Харків Times довідвася з повідомлення Печенізького селищного голови Олександра Гусарова в Telegram.

“Сьогодні в нашій громаді сталася трагічна подія. Під час виконання сільськогосподарських робіт в полі на ворожій міні підірвався трактор. Тракторист отримав поранення і зараз перебуває в обласній лікарні.”, – повідомив Олександр Гусаров.

Очільник громади також наголосив, що піротехніки поки не обстежили частину полів, лісових масивів, водоймищ та інших ділянок реігону. Роботи з розмінування тривають.

Він закликав мешканців бути бути максимально обережними, не чіпати підозрілі предмети, а у разі їх виявлення негайно повідомляти службу з надзвичайних ситуацій за номерами 101 або 057656-12-14.

За інформацією Нацполіції області, трактор підірвався в селі Новий Бурлук.

“46-річний водій транспортного засобу під час виконання робіт у полі, натрапив на касетний боєприпаси від ракети, що залишився після обстрілу російськими окупантами. З осколковим пораненням голови чоловіка доставили до медичного закладу”, – розповіли в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.

Як повідомляв Харків Times, в Ізюмському районі Харківської області майже три доби за допомогою дрона шукали двох місцевих мешканців, які 15 грудня пішли шукати заблукалу домашню худобу. 18 грудня чоловіків знайшли, на жаль, мертвими.