У метро Харкова під час святкових заходів поїзди не зупинятимуться на станції “Університет”

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

З 20 грудня у метро міста Харкова введено тимчасові обмеження для пасажирів.

Про це Харків Times повідомили у КП “Харківській метрополітен”.

“У зв’язку з проведенням масових заходів, з 20 грудня у період з 10:00 до 16:00 електропоїзди слідують Салтівською лінією метрополітену без зупинки на станції «Університет».”, – йдеться в повідомленні.

У метро попередили, що час поновлення висадки та посадки пасажирів на станції може коригуватися в залежності від розкладу заходів.

Згідно з оприлюдненої міськрадою програмою новорчіних заходів у метро святкові вистави триватимуть з 20 по 31 грудня та з 2 по 7 січня. 31 грудня о 18:00 у метро розпочнеться святкова програма з нагоди зустрічі Нового, 2023 року.

Як повідомляв Харків Times, з 12 грудня й до кінця Новорічних свят буде зачинений для обслуговування пасажирів вестибюль №1 станції метро «Університет» Салтівської лінії. Це пов’язано з тим, що саме на цій станції цього року знаходиться головна новорічна ялинка міста, під якою проходитимуть казкові вистави для дітей та концерт безпосередньо 31 грудня.

З 18 грудня до 7 січня у зв’язку із Новорічними святами та проведенням святкових масових заходів на станціях Харківського метрополітену буде обмежена посадка пасажирів на поїзди Салтівської лінії.