Водопостачання відновлено в усіх районах Харкова – «Харківводоканал»

Фото: depo.ua

КП «Харківводоканал» завершило роботи з відновлення водопостачання у всіх районах Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на комунальне підприємство.

«Усі насосні станції підприємства після відновлення стабільної подачі електроенергії працюють у штатному режимі», – йдеться у повідомленні.

За словами заступника генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлена Волкова, водопостачання абонентів відбувається безперебійно у повному обсязі, але при відключенні електроенергії знову можливі обмеження та припинення подачі води.

«Ворожа агресія не припиняється, і вчора знову були ракетні удари по критичній інфраструктурі України. Ми ретельно аналізуємо стан справ та оперативно вживаємо всіх необхідних дій, щоб ситуація з водопостачанням та водовідведенням у місті за жодних обставин не виходила з-під контролю. На завершення ще раз нагадаю харків’янам про необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій», – наголосив Волков.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 16 грудня, рашистські загарбники вдарили по Харківщині дісятьма ракетами з комплексу С-300. Ще дві крилаті ракети над областю збила наша доблесна ППО. Вся область була знеструмлена, але наразі електропостачання відновлено у повному обсязі.