За минулу добу ворог обстріляв 12 населених пунктів Харківщини – Синєгубов

Ілюстративне фото: Нацполіція

Протягом минулої доби російські загарбники у Харківській області обстріляли 12 населених пунктів, розташованих поблизу лінії зіткнення.

Про це Харків Times дізнався з ранкового звіту начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова у Telegram.

«Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Гатище, Волохівка, Охрімівка, Дворічна та Кам’янка. Найбільше від обстрілів потерпає Куп’янський напрямок. Там ворог обстріляв Кислівку, Котлярівку, Табаївку і Берестове. За попередньою інформацією, жертв немає», – доповів Синєгубов.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у місті Балаклія 58-річна жінка наступила на «вибухонебезпечний предмет» і отримала поранення. Постраждала госпіталізована, її стан медики оцінюють як «середній».

«Наші військові продовжують тримати позиції та вести запеклі бої з окупантами», – повідомив голова ХОВА.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 47 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 12 тонн питної і технічної води.

Як повідомляв Харків Times, 10 грудня російські окупанти з РСЗВ, ствольної артилерії та мінометів обстрілювали міста Куп’янськ, Вовчанськ та населені пункти Ізюмського та Куп’янського районів Харківської області. Внаслідок обстрілів були пошкоджені приміщення фермерського господарства, вантажні автомобілі та сільгосптехніка, а також приватні будинки громадян, господарчі споруди, гараж та транспортні засоби.