ЗСУ збили російський гелікоптер у Куп’янському районі

Ілюстративне фото

Сили оборони України знищили ворожий гелікоптер у Куп’янському районі Харківської області.

Про це Харків Times довідався з повідомлення Генштабу ЗСУ.

Захисники України збили ворожу машину напередодні, а Генштаб підтвердив цю інформацію, сьогодні, 2 грудня.

“Противник продовжує зазнавати втрат. Так, підтверджено вогневе ураження 1 грудня поточного року району зосередження живої сили противника на тимчасово зайнятій території Запорізької області, неподалік населеного пункту Кам’янське. Втрати окупантів склали до 100 осіб пораненими. Крім того, в той же день, в Куп’янському районі Харківської області було збито ворожий гелікоптер.”, – розповіли у Генштабі.

Крім того, за інформаіцією українських військових, в Горлівку Донецької області, в результаті бойових дій на Бахмутському напрямку, у період з 30 листопада по 1 грудня доставлено до 70 тіл загиблих окупантів.

За інформацією Генштабу, станом на ранок 2 грудня, Сили оборони України знищили 90 090 окупантів, 2 916 танків, 280 літаків, 262 гелікоптери.

“Українська авіація протягом поточної доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 удари по позиціях зенітних ракетних комплексів противника, а також удар по його взводному опорному пункту”, – розповіли у Генштабі.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили 5 пунктів управління, позицію засобів протиповітряної оборони ворога, 2 склади боєприпасів, 9 районів зосередження особового складу і ОВТ та 4 інших важливих об’єкти противника.

Як повідомляв Харків Times, нацгвардійці знищили ворожий літак, а також взяли в полон до десятка військовослужбовців російських окупаційних військ поблизу Куп’янська.