Музи не мовчать: Харківський ТЮГ зіграв прем’єру на підземній парковці (фото)

Фото: Ірина Деркач

Вчора, 27 листопада, на підземній парковці ТРЦ «Нікольський» у центрі Харкова відбулася прем’єра нової вистави Харківського театру для дітей та юнацтва «Як хоробрий Кравчик свій страх шукав».

Про це Харків Times повідомили у театрі.

«Дякуємо нашим неймовірним глядачам за те, що розділили з нами цей важливий день. Ваші овації, емоції та любов роблять навіть похмурий день сонячним і теплим», – йдеться у повідомленні.

Режисер вистави – Олександр Драчов, який «зумів у досить малий термін подарувати світу чудову казку». Артисти, які «підтримали цю ідею та активно й з натхненням  працювали над створенням персонажів»: Хоробрий Кравчик – Юрій Ніколаєнко, Кіт – Андрій Гапанович старший, Лізхен – Віолета Яковлєва, Король – Руслан Романов, Відьма – Людмила Удачина, Принцеса – Наталія Перепелиця, Румпельштільцхен, він же Торговець Варенням – Андрій Гапанович молодший.

«Слідкуйте за нашими соціальними мережами, попереду на Вас чекає ще багато цікавого», – пообіцяли в театрі.

Як повідомляв Харків Times, на початку листопада викладач та студенти Харківського національного педагогічного університету, який носить ім’я видатного філософа Григорія Сковороди, створили мурал, присвячений нашому славетному землякові, на вулиці Алчевських у Харкові.