Після першого удару по Ізюмщині рашисти вдарили ще (фото)

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Сьогодні, 17 листопада, рашистські загарбники кілька разів ударили ракетами по Ізюмському району Харківської області. Від ударів постраждали восьмеро людей.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Вперше по об’єкту критичної інфраструктури на Ізюмщині вдарили російські ракети близько 09:00 ранку. Тоді постраждали четверо працівників підприємства.

На щастя, за відомостями прес-служби Харківської обласної військової адміністрації, поранення були не важкі й після огляду в лікарні всі постраждалі «відправилися додому».

Але рашистам цього здалося замало. Від повторного ракетного удару постраждали четверо поліцейських, які якраз документували перше влучання. Наразі про стан постраждалих ще нічого не відомо.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомив начальник слідчого управління ГУ Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов, усього по даному об’єкту було завдано сьогодні чотири удари. На місці працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. З місця влучання вилучено уламки крилатих ракет Х-101.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 17 листопада, рашистські загарбники нанесли ракетний удар по Ізюмському району Харківської області. Зафіксовані влучання по критичній інфраструктурі.