Доброго ранку, Харківщино: над областю російські ракети

Фото: static.espreso.tv

Згідно з інформацією розвідки, сьогодні висока ймовірність ракетних ударів по Харкову та Харківській області. Мешканцям регіону рекомендують не ігнорувати сигнали тривоги та по можливості перебувати в укриттях.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на її голову Олега Синєгубова.

«Є інформація про можливі ракетні удари ворога по нашій області», – написав Синєгубов у Telegram.

За його відомостями, минулої доби рашистські загарбники обстрілювали на Харківщині міста Куп’янськ та Вовчанськ, населені пункти Куп’янського та Чугуївського районів, розташовані поблизу лінії зіткнення.

«В Куп’янську постраждали складські будівлі, в Вовчанську пошкоджень зазнали щонайменше 12 приватних житлових будинків, зруйновані господарські споруди, сталося кілька пожеж», – повідомив голова ХОВА.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовані двоє чоловіків 63 та 52 років і жінка 73 років. У Куп’янську внаслідок російського обстрілу, на жаль, загинула жінка, у будинок якої влучив російський снаряд.

Піротехнічні підрозділи ДСНС за добу знешкодили 349 вибухонебезпечних предметів.

«За даними розвідки, сьогодні висока імовірність чергових ракетних ударів по Харкову та області. Тож закликаю усіх не ігнорувати сигнали тривоги та по-можливості перебувати в укриттях», – наполягають в обладміністрації.

За відомостями з соціальних мереж, російські ракети спостерігалися сьогодні зранку над Харківщино. З бєлгорода вже вилетіло кілька ракет, в області чутно було вибухи. В Харкові періодично вмикається сирена повітряної тривоги. В області працює наше ППО. Неофіційно повідомлялося про збиття однієї ворожої ракети.

Будьте обережні, бережіть себе!

Як повідомляв Харків Times, ввечері 13 листопада російські окупанти нанесли ракетні удари по Індустріальному району Харкова та смт Шевченкове Куп’янського району. Внаслідок обстрілів пошкоджено промислове підприємство, житлові будинки, навчальний заклад.