Фінанси та комунальна власність – депутати Харківської міськради зберуться на сесію

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

16 листопада у дистанційному режимі відбудеться тринадцята позачергова сесія Харківської міської ради 8-го скликання.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова.

У проєкті порядку денного – 32 питання та «Різне».

Згідно з порядку денного, більшість питань на сесії присвячені фінансам. Так, депутати розглянуть бюджет на 2023 рік та внесуть зміни до рішення 9 сесії Харківської міської ради 8 скликання від 22.12.2021 № 205/21 «Про бюджет Харківської міської територіальної громади на 2022 рік».

Також планується розглянути питання присудження премії Харківської міської ради за розвиток місцевого самоврядування.

Депутати також планують затвердитии угоду про передачу коштів від 27 липня 2021 року, укладеної між Міністерством фінансів України, Харківською міською радою та комунальним підприємством «Харківський метрополітен». Ще один пункт порядку денного передбачає підтримку участі КП «Харківські теплові мережі» у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкті.

Декілька питань присвячені комунальним підприємствам. Депутати мають намір об’єднати дві комунальні медичні установи та ліквідувати комунальну організацію Харківської міської ради «Дошкільне харчування».

Початок сесії – о 12:00.

Як повідомляв Харків Times, попередня 12 позачергова сесія Харківської міської ради 8-го скликання відбулася також у дистанційному режимі 10 серпня.