За добу у Харківській області від ворожих боєприпасів постраждали п’ять дорослих та двоє дітей

Фото: Міноборони України

1 листопада у Харківській області до лікарень доставили шість мирних мешканців, поранених внаслідок російських обстрілів. Ще один чоловік підірвався на міні.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, ворог знов тероризував мешканців міст та селищ, розташованих біля лінії фронту та кордону з рф. 1 листопада окупанти обстрілювали міста Куп’янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.

Внаслідок обстрілів в селі Петропавлівка Куп’янського району отримала поранення 25-річна мати та двоє її дітей: чотирирічний хлопичк та шестирічна дівчинка. Стан матері оцінюють як середній, діти у важкому стані.

Крім того, в Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі отримав поранення та був госпіталізований 70-річний чоловік.

В області залишається високою мінна небезпека залишається високою. 1 листопада біля с. Липці Харківського району на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік.

Як повідомляв Харків Times, 31 жовтня у Харківській області через російські обстріли постраждав 50-річна жінка. Також ворожі боєприпаси зруйнували житловий будинок.