Два міста та чотири райони Харківщини зазнали обстрілів минулої доби

Ілюстративне фото

Минулої доби, 20 жовтня, рашистські окупанти продовжували обстрілювати Харківську область. Біли обстріляні міста Куп’янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів Харківщини. Поранень зазнали троє мирних мешканців області.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Богодухівському районі госпіталізовано 30-річного чоловіка з пораненням. В Куп’янському районі госпіталізовані 56-річна жінка та 58-річний чоловік. Також у Куп’янську по медичну допомогу звернувся 55-річний чоловік, що отримав поранення напередодні», – йдеться у повідомленні.

На Харківщині триває розмінування звільнених територій. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 657 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, минулої доби пожежі, спричинені влучанням ворожих боєприпасів, трапились в Богодухівському та Куп‘янському районах. Горіли гаражі на території приватних житлових будинків.

«Одним із головних напрямків підтримки життєзабезпечення населення на деокупованих територіях є забезпечення людей питною та технічною водою. З цією метою рятувальники з міст Куп‘янська та Ізюма підвозили цистернами воду мешканцям відповідних громад. Загалом люди отримали біля 50 тон води, з якої 41 питної», – повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 21 жовтня, близько 08:00, російські загарбники знову нанесли ракетний удар по Харкову. Були поранені шестеро мирних громадян.