У Куп’янському районі через ворожий обстріл горіли магазин та автомобіль

Фото: ДСНС у Харківській області

17 жовтня через російські обстріли у Куп’янському районі Харківської області виникла пожежа – горіли торгівельний об’єкт та автомобіль.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Згідно з повідомленням, протягом доби 17-18 жовтня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили вісім пожеж, одна з яких виникла через ворожі обстріли.

“Пожежа, спричинена влучанням ворожих боєприпасів, трапились в Куп‘янському районі області. Горів торговельний об‘єкт та автомобіль.”, – розповіли рятувальники.

Піротехніки ДСНС протягом минулої доби вилучили та знешкодили 1428 вибухонебезпечних предметів.

“Основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на об’єктах критичної інфраструктури, розмінування водо-, газо-, тепло-, електро- мереж з метою їх відновлення у Харківському, Богодухівському, Ізюмському та Чугуївському районах області. Так піротехніки за минулий день обстежили біля 11 км ліній електропередач, 6 км залізничних колій, 5 км автомобільних доріг та 3 км газопроводів”, – розповіли у ДСНС області.

Як повідомляв Харків Times, вранці 13 жовтня через російський обстріл у місті Куп’янську Харківської області загорілися три торгових об’єкти.