В Ізюмі та Барвінковому відновили газопостачання

Фото: Харківгаз

Сьогодні, 14 жовтня, у місті Ізюм півтисячі житлових будинків підключили до газопостачання. Також відновлено подачу енергоресурсу у місті Барвінкове.

Про це Харків Times повідомили у АТ “Харківгаз”.

За даними компанії, відновлена робота газогонів до 15 сіл Ізюмщини. Лише за день там підключено до газу близько 900 домоволодінь.

“Одночасно пуско-налагоджувальні роботи з відновлення газопостачання проведені у селах Грушівка, Благодатівка, Нечволодівка, Московка Куп‘янського району. Тривають роботи з повернення енергоресурсу у звільнене ЗСУ селище Волохів Яр Чугуївського району та села Балаклійщини”, – розповіли газовики.

За підрахунками компанії, за добу газовики підключили газ до понад 3 000 будинків Ізюмського, Куп‘янського, Чугуївського та Харківського районів області.

Також 14 жовтня фахівці АТ «Харківгаз» відновили подачу газу у місто Барвінкове. О 12:00 енергоресурс отримали споживачі Барвінкового, окрім Надеждівки і район ЗОШ 3 Кутузова Київська – тут блакитне паливо з’вилося на дві години пізніше. О 16:00 газопостачання відновили у с. Гусарівка та Нікополь.

Як повідомляв Харків Times, 13 жовтня у домівках 10 тис ізюмчан з’явилася електрика.