Ракета, запущена з рф по Харкову, впала на будинок у бєлгороді

Вдень 13 жовтня ракета, випущена з території рф по Харкову, впала на багатоповерховий житловий будинок у бєлгороді.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення радника голови Офіса президента Михайла Подоляка.

“росія хотіла вдарити ракетою по Харкову, але щось пішло не так. Ракета потрапила в житловий будинок у російському бєлгороді.”, – написав Михайло Подоляк у Twitter.

За його словами, винуватців інциденту покарано не буде: путіну байдуже кого вбивати – українців чи росіян. А пропаганда придумає фейкові пояснення.

За інформацією Стратегічного командування ЗСУ, вдень 13 жовтня рашисти випустили по Харкову чотири ракети С-300.

“Годину тому орки вирішили обстріляти Харків! Але всі три ракети самоліквідувалися під час пуску, а одна прилетіла по житловому будинку в Бєлгороді. Оператор С-300, дякую від ЗСУ.”, – йдеться в повідомленні Страткому ЗСУ в Telegram.

У російських Telegram- каналах також повідомли про невдалий запуск ракет, і про падіння боєприпасу на будинок на вулиці Губкіна.

Як повідомляв Харків Times10 жовтня окупанти наносили удари ракетами С-300 по населених пунктах Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Ворожі боєприпаси влучили в об’єкти інфраструктури життєзабезпечення. Внаслідок обстрілу була знеструмлена більша частина Харкова та населених пунктів області.