У Харківському районі захисники України знищили ворожі ДРГ

Дергачівська громада Харківського району частина якої була під окупацією, продовжує потерпати від рашистів: її обстрілюють з території рф, також до громади проникають ворожі диверсійно-розвідувальні групи.

Про це Харків Times довідався з повідомлення Дергачівського міського голови Вячеслава Задоренка.

За його словами, 23 вересня, на 211-й день повномасштабного вторгнення російські війська з Бєлгородської області обстрілювали зі ствольної артилерії та РСЗО території Токарівського, Козачолопанського, Проходівського старостатів.

“Вночі ворог також намагається здійснювати розвідку нашої території за допомогою диверсійно-розвідувальних груп, але Збройні сили України присікають ці спроби і знищують ворожі ДРГ.”, – розповів Вячеслав Задоренко.

Однак всупереч намаганням російських загарбників затероризувати мирне населення, мешканці Дергачів та деокупованих населених пунктів роблять все можливе, щоб найшвидше ліквідувати нанесені росіянами руйнування.

22 веерсня у Дергачах волонтери закрили плівкою контури 12-х вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях самотніх пенсіонерів у Дергачах.

Комунальники поступово відновлюють електро- та газопостачання. У Дергачах, Безруках, Слатиному, Цупівці, Дубівці, Малих і Великих Проходах вчора також роздавали гуманітарну допомогу.

к повідомляв Харків Times, 22 вересня ЗСУ відбили атаку окупантів в районі Куп’янська.