Дорожники розробили оптимальні маршрути руху з Харкова до Куп’янська, Ізюма та Балаклії

У Харківській області можна безпечно пересуватися лише кількома автодорогами, зокрема, на ділянках трас Р-51 (Мерефа-Павлоград), Р-78 (Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка), М-03 (Київ – Харків – Довжанський).

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адмінстірації з посиланням на Службу автодоріг області.

У САД разробили оптимальні маршрути з Харкова до Куп’янська, Ізюма та Балаклії і рекомендують водіям пересуватися лише ними.

«Якщо ж потреба нагальна – рекомендуємо рухатися виключно у світлу пору доби та дотримуватися безпечної швидкості руху. Дбаємо про Вашу безпеку», – повідомили в САД.

Ознайомитися з оптимальними маршрутами руху з Харкова до Куп’янська, Ізюма та Балаклії можна за посиланням.

Наразі бригади прибирають з доріг державного значення залишки військової техніки та здетоновані боєприпаси. Напередодні спецтехніка працювала на 4 автошляхах: М-03 Київ – Харків – Довжанський; М-20 Харків – Щербаківка; М-18 Харків – Сімферополь – Ялта; Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка. Ще 29 кілометрів очищено від сміття та уламків.

Як повідомляв Харків Times на деокупованих територіях залишилися вибухонебезпечні “сюрпризи” від росіян – міни, розтяжки, нерозірвані боєприпаси.