Через російський обстріл у Харкові загинув чоловік, шестеро людей поранені

Внаслідок обстрілу, який російські окупанти здійснили вдень 12 вересня, в Харкові загинув 37-річний чоловік, шестеро людей отримали поранення.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги.

Серед поранених –  дівчина 18 років.

“Вона та 33-річна жінка отримали легкі ушкодження та не потребували госпіталізації.”, – розповів очільник області.

Чотирьох постраждалих внаслідок російського удару госпіталізували. Їх стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, у Київському районі внаслідок обстрілу було пошкоджено адміністративну будівлю.

“Загинув 37-річний чоловік. Травмовано чоловіків 43 та 50 років”, – розповіли в прокуратурі.

В Основ’янському районі окупанти влучили у підприємство. Частково зруйновано будівлю, пошкоджено службові автомобілі та автівки співробітників. Отримав поранення 51-річний працівник фірми.

За попередньою інформацією, російська армія обстріляла Харків з РСЗВ «Ураган».

Під ворожий вогонь потрапив Салтівський район Харкова. Ворожий боєприпас потрапив у землю біля житлового будинку. Тут, на щастя, обійшлося без жертв та руйнувань.

За процесуального керівництва окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, вдень 12 врересня російські окупанти обстріляли Основ’янський та Київський райони Харкова. Внаслідок удару загинув чоловік.