У Харкові через російські обстріли загинув 43-річний охоронець, поранено троє людей (фото)

Ввечері, 10 вересня російські окупанти двічі вдарили по місту Харкову. Внаслідок обстрілів загинув 43-річний охоронець, отримали поранення троє людей.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

“10 вересня близько 18:40 російська армія обстріляла Холодногірський район м. Харкова. Один зі снарядів влучив на територію підприємства, загинув 43-річний охоронець. Пошкоджено низку житлових будинків, поранено 81-річну жінку та чоловіка 38 років”, – розповіли в прокуратурі.

Під ворожий вогонь також потрапив Шевечнківський район міста. Тут російський снаряд влучив у приватний будинок, поранено 47-річну жінку.

Попередньо встановлено, що окупанти обстріляли Харків із РСЗВ «Ураган».

Прокурори спільно з поліцейськими провели огляди місць подій та вилучили уламки снарядів.За процесуального керівництва Новобаварської та Шевченківської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, рано ввечері сьогодні, 10 вересня, близько 18:30, зі злості за свої втрати на фронті рашистські війська обстріляли Холодногірський район Харкова з РСЗВ. На жаль, серед мирних харків’ян є загиблий та поранені.