Від ворожих обстрілів потерпає прекрасний харківський конструктивізм (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Близько опівночі в ніч на сьогодні, 31 серпня, від влучання російського снаряду постраждали дві розташовані поруч конструктивістські багатоповерхівки неподалік від центра Харкова. На місцях влучань виникли пожежі. На щастя, постраждали лише дві людини, всі залишилися живі.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

«Уламками ракети було спричинено відразу 2 пожежі у житловому та офісному будинках. У першому випадку горіла квартира на 3-му поверсі житлової чотирьохповерхівки на площі 30 кв.м., у другому – офіс на 4-му поверсі чотирьохповерхової офісної будівлі на площі 40 кв.м. Лише завдяки оперативному реагуванню рятувальників ДСНС вдалось запобігти значному розповсюдженню вогню та великих збитків. На місці події працювало 7 пожежних автоцистерн, 2 автодрабини та біля 40 осіб особового складу ДСНС. Внаслідок вибуху поранено 2 особи», – йдеться у повідомленні ДСНС.

Понівечені дві конструктивістські будівлі, а конструктивізм здавна був і залишається своєрідною «візитівкою» нашого незламного міста. Мабуть, тому він викликає справжню ненависть в наших ворогів.

Як повідомляв Харків Times, у ніч з 30 на 31 серпня, російські покидьки два рази поспіль обстріляли Харків. Є пряме влучання у житловий будинок в Київському районі, у середмісті.

Від обстрілу Харкова росіянами вранці вчора, 30 серпня, загинули п’ятеро та були поранені одинадцять наших земляків.