У День міста росіяни обстріляли Харків тричі (відео)

Фото: соцмережі

У День нашого міста, рашистські загарбники обстріляли Харків тричі. Останній обстріл близько 23-ї години викликав пожежу в Шевченківському районі, який знаходився під російськими ударами весь день.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера Харкова Ігоря Терехова.

«Третій за день обстріл Шевченківського району. Пожежа. Про постраждалих інформації наразі немає», – написав Терехов у Telegram.

Взагалі третій обстріл виявився «найцікавішим» за сьогодні. Багато людей у місті (ми – також) чули звук прольоту чогось, схожого і на літак, і на важку ракету, після чого небо над містом спалахнуло яскравою блискавкою та пролунав дуже потужний вибух.

 Незабаром у соцмережах почали з’являтися повідомлення про те, що, нібито, над Харковом наша ПВО збила знов таки чи то ворожий літак, чи то ракету. Відео, які розміщені у соцмережах, дозволяють припустити й такий перебіг подій, хоча скоріше це була все ж таки ракета.

Слід відмітити, що остання повітряна тривога, яка залунала над містом о 22:47 (через три хвилини після відбою попередньої тривоги), водночас лунала майже над усією Лівобережною Україною, що дозволяє, скажімо, припустити проліт над містом важкої ракети типу «Калібру» з акваторії Чорного моря.

Наразі повідомлень про постраждалих від цього «НЛО» не надходило, маємо надію, що їх і не було. А відтак Харків Times пропонує вважати цей обстріл святковим салютом на честь Дня Незалежності України, який вже настав. Зі святом, наше незламне залізобетонне місто! Зі святом, наша непереможна країно!

Як повідомляв Харків Times, вранці 23 серпня російські загарбники обстріляли Київський та Шевченківський райони Харкова. Мабуть, так вони бажали привітати містян з Днем міста.