Біля зруйнованого гуртожитку впав мур сусідньої будівлі

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Сьогодні, 18 серпня, о 00:50 в Харкові, на місці трагедії, де рятувальники розбирають завали зруйнованого російською ракетою гуртожитку, впав мур сусіднього будинку.

Про це повідомив кореспондент Харків Times з місця подій.

На щастя, від руйнації цього муру ніхто не постраждав. Причини падіння стіни будівлі наразі невідомі.

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, один з поранених внаслідок удару російського «Калібру» перебуває у тяжкому стані, інші – у стані середньої тяжкості.

Рятувальні та пошукові роботи тривають, на місці трагедії чергують і медики.

«Росіяни жорстоко і цілеспрямовано влучили по цивільних. А тепер у своїх так званих «ЗМІ» поширюють чергові фейки про «військові об‘єкти». Жодного військово об’єкту. Виключно цивільні – серед яких пенсіонери та діти. Це справжній тероризм, на який здатні лише нелюди!» – написав Синєгубов у Telegram.

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, усім, хто після цієї трагедії залишився без даху над головою, вже надано житло. Усі поранені – у лікарнях, де отримують всю необхідну допомогу та забезпечені всіма необхідними медикаментами.

Як повідомляв Харків Times, у триповерховому гуртожитку, зруйнованому, орієнтовно, російською ракетою «Калібр» пізно ввечері 17 серпня у Харкові, проживали більше 30 людей, в тому числі пенсіонери, діти та інваліди з вадами слуху.