Вночі росіяни знову обстріляли середмістя Харкова

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

«Перепочивши» добу, російські загарбники у ніч з 10 на 11 серпня вдарили ракетами С-300 з бєлгорода по житловому кварталу в самісінькому середмісті Харкова. Постраждав так званий «тихий центр» у Нагорному районі міста. На щастя, дісталося лише будинкам, люди не постраждали.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера Харкова Ігоря Терехова.

«О 4:28 черговий нічний обстріл Харкова. Усього чотири прильоти, один за одним. Вже є інформація про влучення у двір житлового будинку в центрі Харкова в Київському районі. Повторю – житлового будинку! Слава Богу, що всі живі і ніхто не поранений», – написав Терехов у Telegram.

За відомостями голови Харківської обласної військової адміністрації, протягом доби російські окупанти продовжували обстрілювати Харківський, Чугуївський та Ізюмський райони області.

«Другий день поспіль окупанти безперервно обстрілюють Циркуни. Вчора протягом дня зафіксовано 12 обстрілів села, сталося 10 пожеж. Зруйновані приватні будинки, господарчі споруди, магазини, кафе, гаражі. Поранення отримала жінка 76 років, її стан середній», – повідомив Синєгубов.

За добу загинули двоє людей, які отримали поранення від ворожого обстрілу в Старому Салтові.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог завдавав авіаційних ударів по позиціях наших захисників. Росіяни намагалися йти в наступ в районі Уд, Петрівки та Гусарівки. Але під вогнем ЗСУ зазнали великих втрат та мусили тікати. Віримо в наших захисників та нашу перемогу!», – зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, дві доби поспіль селище Циркуни Харківського району області зазнає масованих артилерійських обстрілів з боку російських загарбників. Це призводить до великої кількості пожеж, здебільшого у приватному секторі.