У Куп’янському районі трактор підірвався на боєприпасі

У Куп’янському районі Харківської області під час польових робіт трактор наїхав на вибухонебезпечний предмет. Внаслідок вибуху постраждав тракторист.

Про це Харків Times повідомили у Харківській ОВА з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

“У Куп’янському районі тракторист наїхав на вибухівку. З відкритим осколковим переломом ключиці чоловіка доставили до лікарні”, – розповіли в ОВА.

Таким чином, станом на 11 серпня кількість постраждалих під час кривавих жнив-2022 у Харківській області збільшилася. Подібні трагічні випадки у нашій області відбуваються майже щотижня. На, жаль, деякі з них стають смертельними для аграріїв.

Всіх аграріїв області просять не нехтувати правилами безпеки й виходити на поля тільки після обстеження території співробітниками ДСНС.

Як повідомляв  Харків Times24 липня на полі на околиці Харкова під час проведення сільськогосподарських робіт на вибухонебезпечному предметі підірвався трактор. Внаслідок підриву 39-річний водій загинув, а техніка загорілася.

30 липня у полі за межами селі Вільхівка Харківського району під час проведення сільськогосподарських робіт на протитанковій міні підірвався комбайн.