За ніч ворог п’ять разів запускав ракети по Харкову та області з території рф

У ніч з 7 на 8 серпня штаб оборони Харкова зафіксував понад п’ять запусків ракет із території рф. За попередніми даними, окупанти били з ракетно-зенітного комплексу С-300.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За інформацією очільника області, частина ворожих боєприпасів «здетонувала раніше пункту призначення». Однак ті, що долетіли, наробили багато лиха.

“Одна з ракет після першої години ночі влучила в смт Печеніги, Чугуївського району. На жаль, в приватному будинку, який зазнав руйнувань після удару, загинула 72 річна жінка”, – розповів Олег Синєгубов.

Окрім ракетних ворог наносив по місту та області артилерійські удари. Так, приблизно о 22:25 7 серпня окупанти здійснили артобстріл Київського району міста Харкова. Внаслідок ворожого удару загорілася покрівля адміністративної будівлі на площі 180 кв.м. Люди через цей обстріл, на щастя, не постраждали.

Протягом 7 серпня росіяни із артилерії обстрілювали Богодухівський, Ізюмський, Харківський, Чугуївський райони.

– У Богодухівському районі росіяни вогнем знищили 28 гектарів пшениці. Протягом доби було кілька обстрілів різних господарств.
– В Ізюмському зафіксували влучання по відкритих територіях. Госпіталізована 72-річна жінка.
– у Чугуївському районі горіли дахи приватних будинків, прибудови та господарчі споруди мирних жителів.
– У Харківському районі через обстріли окупантів горіли дачні будинки кооперативу, господарчі споруди.

“Унаслідок обстрілів в Черкаських Тишках, на жаль, загинула 62-річна жінка. Ще двоє 2 людей госпіталізовані: 84-річна жінка та 62-річний чоловік”, – розповів Олег Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, 7 серпня «вечірню серію» обстрілів Харкова росіяни розпочали з Київського району.