До окупованої Балаклії зайшли ворожі підрозділи, сформовані з колишіх в’язнів

Мешканцям тимчасово захоплених територій Харківської області стало набагато складніше виживати в окупації – ворог висуває нові вимоги до мирних громадян та стає більш агресивним.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Головного управління розвідки МО України.

У Великому Бурлуку представники окупаційної адміністрації вимагають, щоб місцеві підприємці отримали паспорти рф та перереєструвалис бізнес відповідно до російського законодавства.

“У багатьох населених пунктах окупанти погрожують закрити та націоналізувати підприємства. Також, буде вводитися щомісячний “податок” на кожен автомобіль підприємств у розмірі 5000 рос. рублів.”, – розповіли українські розвідники.

До окупованої Балаклії зайшов новий батальйон окупантів, в складі якого є мобілізовані колишні кримінальні в’язні. Після цього з боку рашистів різко зросло агресивне ставлення до місцевого населення, жорстокість та аморальна поведінка загалом.

Як повідомляв Харків Timesв Ізюмі Харківської області окупаційні російські війська проводять фільтраційні заходи та примусове вивезення місцевих жителів на територію російської федерації.

Окупанти примусово вивозять мешканців Козачої Лопані до таборів у росії.