Вечірній обстріл Харкова 4 серпня: троє поранених, постраждали житлові будинки, учбові заклади

Розбите російським боєприпасом вікно будинку на Павловому Полі. Фото: Pavel Fedosenko / Facebook

Пізно ввечері сьогодні, 4 серпня, росіяни обстріляли Харків попередньо з артилерії. Удари були нанесені по Шевченківському, Індустріальному та Салтівському районах міста.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера міста Ігоря Терехова.

«Обстріляно великий квадрат Павлова Поля. Постраждали житлові будинки, навчальні заклади, рятувальники знаходять боєголовки, що не розірвалися. У багатьох квартирах вибито вікна. Є інформація про осколкові прильоти до квартир містян. Павлове Поле – район, де немає жодної військової інфраструктури. Це черговий акт знищення харків’ян та їх залякування», – повідомив Терехов у Telegram.

По інформації голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, внаслідок обстрілу було поранено двох чоловіків та одну жінку.

«Усі 3 постраждалих госпіталізовані до медичної установи: 2 чоловіка та 1 жінка. Поранені потребують оперативних втручань», – повідомляє Синєгубов.

Інформацію про трьох поранених підтвердив і мер міста. Він стверджує, що «з ними працюють лікарі».

Як повідомляв Харків Times, вдень 3 серпня внаслідок російського удару російської артилерії по Чугуєву Харківської області загинув громадянин рф, поранення отримали його співвітчизниця та українка.