ЗСУ знають, звідки російські окупанти стріляють по Харкову – Синєгубов

Фото: Харків Times

Російські загарбники не наблизилися до Харкова й ми не втратили «жодного метра нашої території». Їхня зброя дозволяє їм обстрілювати місто.

Про це Харків Times дізнався з коментаря голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова щодо сьогоднішнього ранкового обстрілу середмістя Харкова.

“По-перше, вони не підійшли до Харкова. Ми не втратили жодного метра нашої території. По деяких напрямках наші Збройні сили мають успіх”, — заявив Синєгубов.

За його словами, враховуючи характеристики російських РСЗО, це дозволяє їм «бити з тих позицій, на яких вони перебувають», але звідки саме росіяни б’ють по нашому місту, добре відомо ЗСУ.

“Наші військові не допускають проходу Збройних сил російської федерації, які постійно намагаються прорвати наші оборонні позиції. І ми розуміємо, що з 24 лютого ворог не полишив своїх ідей щодо взяття міста Харкова і Харківської області”, — наголосив голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 23 липня, російські загарбники обстріляли Харків з реактивних систем залпового вогню.

Сьогодні, 23 липня, від вранішнього обстрілу Харкова з боку російських окупантів постраждав Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.