Російські загарбники вночі обстріляли в Харкові інтернат для дітей з порушенням зору

Фото: Софія Бобок/Харків Times

Минулої ночі, близько першої години два ворожі снаряди влучили поруч із школою-інтернатом для дітей з вадами зору в Немишлянському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«Окупанти продовжують цілеспрямовано руйнувати цивільні об’єкти Харківщини, будинки людей, господарчі споруди. Через обстріли горять лісосмуги, поля з урожаєм аграріїв, знищуються запаси сіна. В с. Калинове Золочівської ТГ окупанти зруйнували ферму з вирощування равликів, сталася масштабна пожежа, яку ліквідували рятувальники», – сказав Синєгубов.

На жаль, за минулу добу не обійшлося без жертв – у Харкові та Харківському районі загинули двоє мирних громадян, у Дергачівській громаді одну людину було поранено.

На фронті тривають активні бойові дії.

«На Харківському напрямку ворог на окремих ділянках фронту намагається вести штурмові дії. Наші захисники дають ворогу відсіч та тримають свої позиції», – зазначив голова ХОВА.

Неподалік Шестакового ворог дистанційно замінував автомобільні шляхи. Окупанти вели обстріл населених пунктів Слатине, Мала Данилівка, Руські Тишки, Веселе, Кутузівка, Пришиб та Гусарівка. В районі Ізюма противник намагається також вести штурмові дії. Обстріляв райони населених пунктів Курулька та Чепіль.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 6 липня, українські воїни успішно відбили штурмові дії російських загарбників у напрямку Козача Лопань – Соснівка на Харківщині.