Росіяни вбивають українців навіть у себе вдома

Пожежа у бєлгороді після вибуху російської ракети. Фото: російські соцмережі

У ніч на сьогодні, 3 липня, у російському бєлгороді від ракети, якою російські війська намагалися вдарити по Харкову та, можливо, випадково влучили по власному місту, загинула родина Коптєлових з Цупівки Дергачівського району Харківської області – двоє дорослих та маленька дитина.

Про це Харків Times довідався з допису в Facebook мера Дергачів Вячеслава Задоренка.

«Сьогодні вночі внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, у місті Бєлгород загинула родина Коптелових з Цупівки – 3 людини, зокрема й маленька дитина», – написав Задоренко.

Він повідомив, що цю сумну новину довідався від вимушених переселенців, які під час російської окупації Цупівки були змушені тікати до росії, аби вже звідти дістатися безпеки у європейських країнах. Такою була й загибла родина.

«На жаль, як бачимо, росія знищує наших людей і на своїй території. Впевнений у тому, що всі винуватці цих подій понесуть покарання перед цивілізованим світом і перед Господом Богом!», – написав мер Дергачів.

Рештки російської ракети “Панцер” у стіні бєлгородського будинку. Фото: російські соцмережі

Як повідомляв Харків Times, у Харкові слідчі відкрили вже друге кримінальне провадження за фактами ракетних ударів, які російські окупанти нанесли по місту сьогодні, 3 липня, о четвертій ранку. Російська ракета влучила у підприємство в Київському районі Харкова. Внаслідок удару пошкоджено нежитловий фонд міста та автобуси. Слідство наразі встановлює кількість людей, що постраждали від удару.