Окупанти гатили по Харкову та області з РСЗВ – шість людей постраждали

Протягом доби 15-16 червня у Харківській області внаслідок російських обстрілів отримали поранення шість мирних мешканців.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

За його словами, 15 червня під ворожий вогонь також потрапили населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського та Лозівського районів.

У с. Леб’яже, Чугуївського району, через обстріли пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Від потрапляння російських боєприпасів сталися займання в Золочеві, також пошкоджені господарчі споруди, автомобілі.

“Загалом протягом доби внаслідок російського терору проти мирного населення Харківщини в Лозівському районі 1 людина зазнала поранення, в Ізюмському – поранено 5 мирних мешканців.”, – розповів Олег Синєгубов.

Вночі ворог завдав удару з РСЗВ по інфраструктурі Індустріального району Харкова. Люди, на щастя не постраждали. За інформацією Нацполіції області, вибухами пошкоджені будівлі на території району, виникла пожежа.

“Вдень ворог обстріляв з ракетних систем залпового вогню касетними снарядами місто Барвінкове. В результаті часткових пошкоджень зазнали три приватні будинки”, – розповіли в поліції.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 14-15 червня у Харківській області внаслідок російських обстрілів отримали поранення сім мирних мешканців. Найбільше постраждалих у Чугуївському районі – чотири особи.