Війна триває, як і підступні обстріли окупантів – Синєгубов

Фото: Софія Бобок/Харків Times

За минулу добу в Харківській області від російських обстрілів загинули п’ятеро та зазнали поранень дванадцятеро людей.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«Це все тяжкі воєнні злочини проти мирного населення Харківщини! Тому вкотре закликаю не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, війна триває, як і підступні обстріли окупантів!», – зазначив Синєгубов.

За його словами за добу біли обстріляні житлові та адміністративні будинки, приватні домоволодіння, супермаркет й інші нежитлові приміщення у Шевченківському та Індустріальному районах Харкова. Тут були поранені шестеро людей, одна людина, на жаль, загинула.

У Харківському районі ворог обстріляв села Циркуни та Черкаська Лозова й селище Слатине. У Черкаській Лозовій загинули двоє та зазнали поранень троє людей.

«У Чугуївському районі під удар потрапило с. Леб’яже. Там через обстріл сталися пожежі в приватному домоволодінні», – сказав голова ХОВА.

У селі Коробочкине одна людина загинула, ще одна – була поранена. У селищі Печеніги також є один загиблий, двоє людей отримали поранення.

Усі загиблі та поранені – мирні мешканці Харківської області.

Як повідомляв Харків Times, зранку 8 червня російські окупанти продовжили терор мирного населення Харківської області. Рашисти обстріляли багатостраждальну Салтівку та село Коробочкине, Чугуївського району.