8 та 9 травня в Харківський області комендантська година не зміниться

Фото: redpost.com.ua

На період відзначення Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом 8 і 9 травня час комендантської години у Харківській області не зміниться. Однак буде введено деякі обмеження на пересування громадян.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, 8 та 9 травня комендантська година, як і раніше, триватиме з 21:00 по 6:00 ранку.

“Втім, через постійні обстріли Харківська ОВА обмежує доступ людей до місць вшанування загиблих під час Другої світової війни. Жодних меморіальних заходів проводитися не буде. Національна поліція патрулюватиме вулиці у посиленому режимі.”, – повідомив Олег Синєгубов.

Очільник області повідомив, що сьогодні, 7 травня, ворог обстріляв населені пункти Чугуївської, Золочівської, Красноградської громад.

Із окупованих Руських Тишок до Харкова медикам екстреної допомоги вдалося вивезти трьох поранених цивільних. Їм надають всю необхідну допомогу.

Олег Синєгубов закликав усіх не виходити без потреби на вулиці, не перебувати у парках, скверах та інших громадських місцях. Не ігнорувати сигнали тривоги!

Як повідомляв Харків Times,  за добу добу з 6 по 7 травня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили вісім пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Палали багатоповерхові та приватні будинки, господарчі будівлі, сільгосппідприємства та музей.

У Золочеві Харківської області російські «денаціфікатори» з артилерійської зброї знищили будинок 97-річного ветерана Другої світової війни.