Незважаючи на «всього» три обстріли Харкова за добу слід зберігати обережність – Синєгубов

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

За минулу добу російські загарбники «лише» тричі обстрілювали Харків з артилерії. Від обстрілів потерпали крайні східні райони міста – Салтівка та Північна Салтівка. Було поранено одну людину.

Про це Харків Times дізнався з ранкового звернення до мешканців області голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, зменшення кількості обстрілів обласного центру пов’язано перед усім з успіхами, які мають на фронті наші Збройні сили.

«Це завдяки нашим Збройним Силам, які мають бойові успіхи, військові операції тривають. Гарячою точкою лишається Ізюм. Противник пробував наступати біля населених пунктів Сулигівка і Довгеньке. Успіху не мали, адже ЗСУ тримають оборону та завдають значних втрат росіянам», – повідомив голова ХОВА.

Однак, незважаючи на зменшення кількості обстрілів, Синєгубов просив мешканців області бути обережними й без потреби не залишати укриттів. Він також наголосив на необхідності найближчими вихідними, у поминальні дні, утримуватись від відвідування кладовищ та від масових скупчень.

Голова ХОВА завірив мешканців області, що влада «цілодобово працює над відновлення критичної інфраструктури» та продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою Харків і громади області.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 29 квітня, українські підрозділи звільнили від російських окупантів село Руська Лозова на Харківщині.

ЗСУ та Нацгвардія знищили велику кількість ворожої техніки та живої сили противника на Ізюмському напрямку.