Минулої доби від обстрілів потерпала Харківська область – 11 пожеж

Фото: ДСНС

За добу з 25 по 26 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 14 разів гасили пожежі, спричинені російськими обстрілами Харкова та області. Цього разу області дісталося набагато більше – 11 пожеж, з яких вісім прийшлося на Харківський район, інші – на Чугуївський та Богодухівський. У Харкові внаслідок ворожих обстрілів сталося три пожежі, всі – у Київському районі.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Рятувальники виїздили на гасіння пожеж багатоповерхових та приватних житлових будинків, гаражів та автомобілів.

«Зокрема 25 квітня о 13:07 у Київському районі міста Харкова внаслідок ракетного обстрілу сталося влучання в 12-поверховий житловий будинок, в результаті чого зруйновано квартири на 3 та 4 поверхах з послідуючим загорянням. Попередньо жертв та постраждалих немає. О 14:10 пожежу локалізовано на площі 250 м. кв. Остаточна ліквідація сталась о 15:45. Від ДСНС залучено 25 осіб та 5 од. техніки», – повідомили рятувальники.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 61 виїзд на знешкодження боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, за добу з 24 по 25 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС вісім разів виїжджали на гасіння пожеж, спричинених обстрілами з боку російських загарбників.