Під Ізюмом ЗСУ нанесли удар по катам з Бучі

На Ізюмскому напрямку захисники України нанесли удар по 64-ій окремій мотострілецькій бригаді окупантів, які катували та гвалтували цивільних у місті Буча.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Генерального штабу ЗСУ.

“Підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка взяла активну участь у масових вбивствах, катуваннях та гвалтуванні цивільного населення в українському місті Буча, діють в районі населеного пункту Ізюм і вже зазнали втрат”, – розповіли у Генштабі.

За інформацією ГШ, південніше Ізюма ведуть наступальні та штурмові дії декілька підрозділів окупантів. Зокрема, тут зосереджені окремі підрозділи 1-ї танкової та 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу, 35-ї загальновійськової армії і 68-го армійського корпусу Східного військового округу та повітряно-десантних військ.

“Противник проводить повітряну розвідку позицій і заходи щодо організації вогневої підтримки наступу та організації логістичного забезпечення угруповання”, – розповіли захисники України.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок успішної кооперації українських прикордонників і артилеристів в Харьківській області було знищено два ворожі блокпости та склад з боєприпасами.