Поліцейські виявили боєприпаси у зупиненому на блок-пості Porsche Cayenne

18 квятня харківські поліцейські виявили гранати та патрони в багажнику Porsche Cayenne, яким керував 46-річний чоловік. Виявлені боєприпаси відправлено на експертизу, а відносно водія розпочато досудове розслідування.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції у Харківській області.

Автівку на стаціонарному блокпосту зупинили працівники відділення поліції № 1 Богодухівського РВП спільно з військовослужбовцями ЗСУ, працівниками УВБ ДВБ НПУ та кінологом зі службовим собакою.

“Під час перевірки в багажному відділенні транспортного засобу серед речей правоохоронці виявили 208 патронів, 8 бойових гранат з бойовими запалами та 3 автоматні магазини.”, – розповіли в поліції.

19 квітня у Чугуєві поліцейські разом с місцевою самообороною виявили 37-річного чоловіка, який в салоні власного авто перевозив вогнепальну зброю. Слідчо-оперативна група в виявила в салоні автівки 29 патронів.

Слідчими територіальних підрозділів внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Вирішується питання про повідомлення порушникам про підозру у скоєнні злочинів та обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці встановили та затримали мародера, який вкрав 800 тисяч гривень у різній валюті у жінки, що загинула внаслідок підриву.