Окупанти знов вдарили по Харкову – снаряди падали біля пункту видачі гуманітарної допомоги

Фото: Центр екстреної допомоги

Зранку 18 квітня російські окупанти знов нанесли удар по Харкову – під ворожий обстріл потрапив район Нових Будинків. За попередньою інформацією, одна людина загинула, шестеро поранені.

Про це Харків Times довідався з повідомлення Суспільного з посиланням на директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашту.

Снаряди падали поблизу пункту видачі гуманітарної допомоги.

В обласному Департаменті цивільного захисту закликають харків’ян не виходити з укриттів протягом усього дня 18 квітня. Російські війська продовжують безперервно обстрілювати спальні райони міста. Перебувати у сховищах варто увесь час, навіть попри відсутність повітряної тривоги, зазначають у Департаменті цивільного захисту.

Президент Володимир Зеленський, підсумовуючи у відеозверненні 53-ий день героїчного спротиву українців, назвав свідомоми терором систематичні обстріли росіянами Харкова.

“Тільки за останні чотири дні в Харкові від російських обстрілів 18 людей загинули, 106 – поранені. Це не що інше, як свідомий терор”, – сказав Володимир Зеленський.

Як повідомляв Харків Times, кількість поранених через здійснений російськими покидьками 17 квітня обстріл центру Харкова зросла до двадцяти.