До Харківської області надійшла гуманітарна допомога від Уряду Польщі (відео)

У Харківську область надійшла гуманітарна допомога від Уряду Польщі – понад 600 тон продуктів харчування.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

За його словами, допомога надійшла за домовленостями Офісу Президента, віце прем’єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

«Ми зараз формуємо потребу, формуємо пакети і будемо направляти до територіальних громад і тих районів Харкова, де це зараз вкрай необхідно», – сказав Синєгубов.

Планується, що надалі такі поставки будуть регулярними. Про це, зокрема, йшлося під час зустрічі голови ХОВА з головою канцелярії прем’єр-міністра Польщі Міхалом Дворчиком, який днями відвідав Харків.

Як повідомляв Харків Times, за добу с 2 по 3 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 28 виїздів на гасіння пожеж спричинених російськими обстрілами. Рятувальники ліквідовували пожежі у житлових багатоповерхівках, приватних, складських та інших будівлях, гаражних кооперативах та автівках у багатьох районах Харкова та області.