Палаючий газогін на Салтівці та зруйнована міськрада у Дергачах

Фото: Дергачівська міськрада

Минулої доби російські загарбники 47 разів завдали по Харківській області удари з артилерії, мінометів й танків. «Гради» та «смерчі» били по Харківщині 380 разів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на її голову Олега Синєгубова.

За його відомостями, найбільше постраждали такі райони Харкова, як П’ятихатки, Олексіївка, ХТЗ. На Салтівці ворог пошкодив газогін, була сильна пожежа, на зараз рятувальники її локалізували.

Також окупанти масовано обстрілювали Дергачі. Одна людина загинула, троє отримали поранення.

“У Дергачах зруйнували одну з будівель міськради, пошкодили багато будинків. У цьому напрямку наші ЗСУ працюють і поступово виганяють ворога”, – доповів Синєгубов.

За його словами, найзапеклішою точкою залишається Ізюм, там тривають бої і постійні обстріли. Харківська обласна військова адміністрація щодня працює над відкриттям “зелених” коридорів. Але поки що рф не дає такої можливості.

“Як бачимо, дії російських окупантів спрогнозувати складно, вони діють абсолютно хаотично. Але що можемо сказати точно, що наші Збройні Сили утримують позиції і сунуть ворога якнайдалі від області. Перемога за нами!” – впевнений голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, 30 березня захисники України відправили за курсом руського корабля відразу три ворожих винищувачі та БПЛА. Ворожі цілі було знешкоджено на Слобожанському напрямку, який охоплює Харківську та частину Сумської області.