Більше ста автівок щоденно вивозять сміття у Харкові (фото)

Попри російську агресію та постійні обстріли, на вулиці Харкова щодня виїжджає близько 107 одиниць різноманітної техніки КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» для підтримання у місті санітарних норм.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на Департамент житлово-комунального господарства.

Як розповіли у Департаменті, щодня з прибудинкових територій багатоквартирних будинків вивозиться близько 6 тис. куб. м твердих побутових відходів, а з території приватного сектору, куди виїжджають 13 сміттєвозів, – близько 1,2 тис. куб. м.

Також на маршрути виходить техніка для вивозу великогабаритних відходів, зокрема самоскиди, навантажувачі та грейфери. Так, 24 одиниці спецтехніки щодня вивозять близько 870 куб. м сміття з бункерів, а також 17 одиниць – близько 360 куб.м із землі вантажними ланками.

У департаменті зазначили, що обсяги вивозу різних видів відходів щодня збільшуються. Але, попри небезпечність російських обстрілів, працівники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» продовжують дотримуватися лозунгу «Харків – чисте місто!».

Як повідомляв Харків Times, у Харкові, незважаючи на війну та постійні обстріли з боку російських загарбників, стабільно працює КП «Комплекс із вивезення побутових відходів».

Працівники міських комунальних підприємств Харкова, крім своєї героїчної основної діяльності, ще й розвозять мешканцям міста гуманітарну допомогу.