Небо над Ізюмом, як і над Києвом захищають “привиди”

Фото: Максим Стрельник/Facebook

Повітряний простір над містом Ізюм Харківської області контролюють українські льотчики-аси, вони нищать окупантів, не дозовляючи їм скидувати авіабомби на мирних громадян.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення  начальника Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради Максима Стрельника в Facebook.

Спочатку ворожі літаки, які скидували бомби, що вщент зруйнували місто, та забрали життя десятків ізюмчан, збивали наземними повітряно-зенітними комплексами. Тепер їх почали безжально нищити українські льотчики. Так само, як це робить “привид Києва” – український ас, якого окупанти бояться, як чорти ладана і не сміють навіть подивитись у повітря над столицею України.

“Тепер небо над Ізюмом контролюють наші льотчики-аси. На їхньому рахунку вже знищено близько 10 літальних апаратів фашистів, серед яких і літаки, і гелікоптери”, – розповів Максима Стрельника.

Він передав слова підтримки та подяки українським соколам.

“А після нашої Перемоги, «Привиди Ізюма» здійняться в небо, щоб супроводжувати парад на Центральній площі”, – планує ізюмчанин.

Фото: Максим Стрельник/Facebook