У Харкові трохи менше обстрілів та затримані диверсанти – Синєгубов

Фото: ЗСУ

Вранці сьогодні, 19 березня, голова Харківської військової адміністрації Олег Синєгубов на початку 24-ї доби Харківського Спротиву підводить підсумки доби минулої.

Про це Харків Times довідався з його допису у Telegram.

«Ця ніч у Харкові була порівняно спокійною, за добу росіяни стріляли 29 разів – це артилерійські, мінометні удари, обстріли із РСЗВ», – повідомив Синєгубов.

Українські бійці не втрачають пильності та «зберігають повну готовність до оборони». Вони тримають свої позиції на найболючішому для області Ізюмському напрямку, де російські загарбники не полишають спроб наступу.

«Але всі намагання наша армія відкидає. Бо «курсанти», яких присилають росіяни, не витримують і години бою з нашими захисниками», – зазначає голова ХВА.

Також Синєгубов подякував мешканцям міста «за небайдужість та активність», бо правоохоронні органи, ТРО і влада вже ловлять злочинців за допомогою цивільних громадян.

«Завдяки інформації від місцевих, в одному з житлових будинків Харкова на 15-му поверсі виявили представників диверсійно-розвідувальної групи. У квартирі знайшли антени та іншу радіотехніку. Деталі вже з’ясовують службовці СБУ», – розповів голова ХВА.

Тож працюємо далі. Віримо в ЗСУ! Перемога за нами!

Як повідомляв Харків Times, позаминулої ночі, з 17 на 18 березня, російські окупанти трохи знизили активність на Харківському напрямку. Було навіть декілька годин, коли ворог не обстрілював місто Харків.