У Щевченківському та Холодногірському районах Харкова повністю відновлене водопостачання – Міськрада

Бригади КП «Харківводоканал» усунули аварійні ситуації, що виникли після авіанальотів і вибухів на трубопроводах холодного водопостачання у Шевченківському та Холодногірському районах.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили у «Харпківводоканалі», усі комплекси та служби виконують свої виробничі завдання та працюють у штатному режимі. Зокрема, сьогодні, 11 березня, ремонтні роботи ведуться на водоводах різного діаметру у Шевченківському, Новобаварському, Київському та Холодногірському районах.

«Для економії часу аварійних бригад абонентів просять детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце точки витоку, точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Цілодобово цю інформацію можна повідомити за тел.: 15-33», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, через масований обстріл окремих районів Харкова російськими загарбниками були суттєво пошкоджені теплові мережі та джерела теплопостачання. Залишаються масштабні руйнування, які можна буде усунути лише після закінчення бойових дій.