Ізюм шостий день під обстрілами: в місті немає світла, води, ліків, харчів

Місто Ізюм Харківської області, де немає жодного військового об’єкта, шостий день рівняють з землею російські окупанти. В місті немає світла, води, ліків, харчів, мешканці ховаються по підвалах.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення заступника Ізюмського міського голови Володимира Мацокіна у Facebook.

“Ізюм це нова Хатинь! Місце болю, розпачу і сліз. Центр міста – від ринку до 1 школи суцільна руїна. Груди каміння, воронки, понівечили дерева, пожари , дири від снарядів в багатоповерхівках. Більше немає автовокзалу, суду, залізничного вокзалу, виконкому, медичного коледжу, поліції, військкомату , десятків магазинів і контор, в приміщення лікарні немає вікон, в дитячу спортивну школу влучив снаряд . Центральний парк як місце кривавого побоїща.”, – написав Володимир Мацокін.

Він повідомів, що в місті немає їжі, навіть хліба. Немає води, світла, газу, тепла, не працює зв’язок.

“Немає можливості централізовано виїхати. В лікарні породілля, які лежать з немовлятами в підвалах. Немає ліків!!! Немає можливості завезти гуманітарну через суцільні артобстріли. Люди шостий день в бомбосховищах, вони не бачать сонця!”, – повідомив Володимир Мацокін.

Він просить всіх, хто приймає рішення, організувати зелений коридор для виїзду з міста та завезення гуманітарної допомоги.

“Моє рідне місто! Ти обов’язково виживеш! А зараз треба просто триматись, один за одного. Ми вистоїмо ! Ніхто не може відібрати у нас нашу землю, а чужа нам не потрібна!”, – написав Володимир Мацокін.