Як виглядає клуб “Уніфехт” після авіанальоту російських нацистів (фото, доповнено)

5 березня 2022 року авіація Російської Федерації здійснила бомбардування спортивного клубу «Уніфехт» ХНУ ім. В. Н. Каразіна, розташованого по провулку Отакара Яроша у Харкові. За данним фактом провоохоронці проводять розслідування.

Про це Харків Times повідомли у прес-службі прокуратури Харківської області.

Внаслідок авіаудару снарядами невстановленого калібру зруйновано будівлі учбово-спортивного комплексу та пошкоджено розташованих поблизу будинків. Чи були загиблі або поранені внаслідок обстрілу, не повідомляється.

Досудове розслідування проводить слідчий відділ Управління СБ України в Харківській області за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

На місце руйнації виїжджали слідчі ГУНП в Харківській області. Поліцейські провели огляд, зібрали речові докази та зафіксували усі деталі, розповыли у прес-службі Нацполіції області.

Як повідомляв Харків Times, у Харківській області внаслідок бомбардування російською авіацією знищено селище Яковлівка, в якому нараховувалося 45 будинків. 21 з них зруйновано повністю, а 24 отримали пошкодження.