Окупанти обстрілюють житлові масиви Харкова із «Градів»

Вдень 28 лютого, коли почалися переговори між Україною та Росією, російські окупанти нанесли масований артилерійський удар по Харкову. Є загиблі та поранені.

Про це повідомляє кореспондент Харків Times.

За інформацією кореспондента видання, під удар потрапили житлові будинки на вулиці Дерев’янка, Клочківській, 197. У АрміяINFORM повідомили, під ворожі обстріли потрапили Державна пожежно-рятувальна частина №22, склади на вулиці Бучми та гаражний кооператив.

У прес-службі Харьківської місько ради повідомили, що після останнього обстрілу міста Харкова до лікарень надійшло 15 військових та 16 цивільних із пораненнями різного ступеня тяжкості. Одна жінка померла. Оскільки обстріл закінчився нещодавно, кількість поранених може змінитися, а кількість загиблих буде повідомлено пізніше.

Усього за останню добу до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова та міської клінічної багатопрофільної лікарні №25 доправлено 44 поранених, з них — 20 військових. З усіх доправлених померли двоє військових і п’ятеро цивільних.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок обстрілу у будинку вул. Бучми, 40А пошкоджено 7 поверхів першого під’їзду та квартири з 4-ого по 7-ий поверх. Загинула людина, ще двох мешканців було ушпиталено.

Під час ворожих обстрілів у дворі поблизу багатоповерхівки на вул. Велика Кільцевій, 130 у Харкові постраждали дві особи, одна загинула.