Гарантуємо російським окупантам життя – харківські силовики пропонують ворогу здатися

Фото: Поліція Харківської області

У Харкові сили ЗСУ, Тероборони, Нацполіції потужно протистоять спробам російських військ та груп диверсантів загострити ситуацію у місті. Та попереджають, що на українській землі окупантів чекає ганебна поразка та смерть.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Відчайдушна боротьба українського народу проти російської навали триває. Окупанти, знайте – на українській землі на вас чекає ганебна поразка та смерть. Багато хто з окупантів це зрозуміли. Останнім часом випадки здачі у полон російських солдат почастішали”, – йдеться в повідомленні.

Харківські силовики закликали інших військових РФ наслідувати цей приклад, і зробити єдиний вірний вибір у цій ситуації – скласти зброю та здатися в полон!

“Ми гарантуємо вам збереження життя, забезпечимо їжею та надамо прихисток. Це найкращий варіант для тих, хто прийшов до нас з війною! Інших безжально знищимо.”, – запевнили харків’яни.

Як повідомляв Харків Times, під час боїв за Харків, що розпочалися вночі 27 лютого Збройним Силам України здалися в полон десятки російських бійців – фото та відео ворогів.