У міськраді змінили склад двох постійних комісій

18 лютого на Х позачерговій сесії Харківської міської ради 8-го скликання депутати внесли зміни до складу двох постійних комісій Харківської міської ради.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У зв’язку із достроковим припиненням повноважень депутата міськради 8-го скликання Ренату Казанську вивели зі складу постійної комісії з питань екологічної політики. Новим членом комісії став Едуард Павленко.

Крім того, згідно з рішенням, до складу постійної комісії міськради з питань транспорту та зв’язку було введено Олексія Топчія.

Довідка. Рената Казанська була депутатом політичної партії «Слуга народу». Склала депутатський мандат на сесії міськради за особистим бажанням. Едуард Павленко – депутат від політичної партії «Слуга народу». Безпартійний. З 2020 року працює заступником начальника управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Олексій Топчій – депутат від політичної партії «Блок Кернеса – Успішний Харків!». Член фракції політичної партії «Блок Кернеса – Успішний Харків!». У грудні 2021 року був призначений головою Адміністрації Московського району.

Як повідомляв Харків Times, 9 грудня 2020 року депутати Харківської міськради обрали голів та заступників голів, а також затвердили персональний склад постійних комісій Харківської міської ради VIIІ скликання.